Spreker2023

Martijn Rutgers zal spreken op de zondag ochtend op het zeilweekend. Hij zal het weekend thema “Rustnodig” verder vorm en inhoud geven.

Deze levenslustige Martijn Rutgers, is gelukkig met Linda en de trotse vader van twee dochters, Eline en Anna. Ze wonen met plezier in Amsterdam Nieuw-West. En hij heeft een eeuwigheid geleden rechten gestudeerd en als publieksvoorlichter  gewerkt voor het Ministerie van Justitie. Na lang zoeken, vele slapeloze nachten en ontelbare gebeden,..<lees verder>

Zins een jaar is Martijn voorganger van de Mozaiek071, hiervoor 5 jaar voorganger van prachtige gemeente  OASE voor Nieuw-West Amsterdam en daarvoor 9 jaar Crossroads International Church Amstelveen.

Martijn is al verschillende keren gevraagd als spreker voor het weekend maar steeds lukte dit niet. In 2018 bleek het te lukken, maar helaas toen liep het even anders. Het weekend thema RustNodig klink Martijn niet vreemd in de oren. En heeft het zelf ervaren hoe het is om rust te nemen en stil te worden.

Na een lange zoektocht in zijn studie tijd, waar alle religies zijn langs gekomen, heeft hij Jezus gevonden. Martijn is een enthousiaste en passievol mensen mens…