Ontstaan

Hoe Windnodig wind in de zeilen kreeg en hoe het ontstond.

Jaren geleden hield de gemeente Crossroads uit Amstelveen een zeilweekend voor de jongeren uit de gemeente. Enkelen van ons waren bevriend met de organisatoren en wij werden gevraagd hiervoor te schipperen. We namen veel vriend/schippers mee van de club Ichthus zeilkampen.

Het waren weekenden met veel leuke mensen, nieuwe contacten, genieten met elkaar, stilstaan bij de betekenis van God in het leven, genieten van de natuur, zeilen, wind, water, terrasjes, vrolijkheid, lol en humor, veel gezelligheid en goede gesprekken.

Dit wilden we graag weer meemaken met elkaar en daarom organiseren we nu dit weekend. Er gaan ervaren schippers mee dus je hoeft niet te kunnen zeilen. Het is een christelijke activiteit maar je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel te weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om dit weekend met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.

De naam Windnodig is afkomstig uit Johan 3v8. De wind waait waarheen hij wil en u hoort zijn geluid, maar u weet niet waar hij vandaan komt en waar hij heen gaat;   De wind zelf zie je niet maar wat het in beweging zet wel.

Wind
christelijke activiteiten voor de christelijke hoger opgeleiden