zeilweekend2021

When: Vrijdag 17  t/m 19 September; Where: Friesland; Who: Christelijke Young & mid career Professionals (HBO/WO) leeftijd ca. 22-45jaar What: Een mooie, gezellige en een unieke weekend beleven met elkaar beleven. How:  Het zeilweekend is alweer geweest, mocht je op de hoogte worden gehouden geef je dan op voor de nieuwsbrief. 


Info zeilweekend

Met het zeilweekend verblijven we op een vaste locatie in de Friese plaats Balk, waar we vandaan zullen zeilen. Het is een echte gezellige top locatie! Zeilen doen we op polyvalken. Dit is een open zeilboot van ca. 7 meter lang. Je zeilt met 5 personen, incl schipper. Er gaan ervaren schippers mee, je hoeft dus niet te kunnen zeilen. We gaan een gezellig weekend met elkaar beleven. We zouden het leuk vinden om jou daar te ontmoeten. Het zeilweekend begint vrijdag avond rond 20:00uur. De vrijdag avond zal in teken staan van veel gezelligheid en elkaar ontmoeten. Zaterdag zal er worden gezeild en in de avond zal er een thema feestje zijn. Op zondag hebben we een gast spreken en zal er daarna gezeild worden. In de namiddag zullen we nog met elkaar eten en zal het weekend daarna ten einden zijn.

 

Weekend Thema

Het weekend zal in teken staan van het thema JouNodig. De God die jou bedacht en gemaakt heeft met al jou gave en talenten is heel blij en wijs met jou.  En wij uiteraard ook! 🙂 Verder hierover later meer…

Feest thema

Op de zaterdagdag avond is er een knetter leuk feest en zullen we in de ruimte van mogelijkheden een leuke en feestelijke avond beleven. Het feest thema/dresscode is: <Het Circus viert ongemakkelijk carnaval met Steps en Moves op de Dance Floor Een duidelijk feest thema toch? Of wat mogelijk weer om een uitleg vraagt? Waar denk je aan bij Circus, bij ongemakkelijk, carnaval, steps, moves, dancefloor, en wat niet direct voor de hand ligt, dat is het leukst, maar mag wel natuurlijk. De dance floor is yours als je wat steps en moves ons kunt showen en wellicht aanleren.

Spreker

Carianne-Ros

Op de zondag zullen we een zondag viering hebben. Welke spreker we zullen verwelkomen volgt. Carianne Ros is dit jaar de spreekster op het zeilweekend. Ze zal met ons de zondags dienst vieren en spreken over het thema van dit jaar #JouNodig. Het thema is op haar lijf geschreven, ze heeft verschillende boeken geschreven waaronder andere Rust, Je bent geliefd, je bent waardevol, om maar een paar te noemen te noemen. Onder de vrouwen zal ze wellicht wat bekender zijn dan onder de mannen. Ze gaat ons meenemen op de zondag in het thema JouNodig. ..<lees verder>.

Het windnodig zeilweekend is een christelijk initiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.