paasweekend

Paasweekend

Ben je ook toe aan een mooi weekend, met een perfecte balans tussen actief en gezond bezig zijn en relaxen? Dan is dit paasweekend iets voor jou. Overdag actief bezig zijn en namiddag en avond wellness. En leuke mensen ontmoeten.

Paas weekend van: vrijdag 29 maart t/m maandag 1 april
Doelgroep: Christelijke Young-, en mid career professional in de leeftijd van ca 22 t/m 49 jaar
Geef je op en maak dit unieke weekend met ons mee

Geef je op en maak dit unieke weekend met ons mee

Locatie:

We verblijven in een luxe locatie gelegen in de Belgische Ardennen. Een locatie waar we de beschikking hebben over , binnen & buiten Jacuzzi, sauna, infrarood cabine, tafeltennis, tennisbaan, biljart,  Jeu de boules,etc. Er zijn gezellige zit gedeelte en een leuke plek bij de bar. Er is ook een grote tuin waar we ook de ruimte hebben o.a. een postje Jeu de bouleste spelen.
Er zijn 2 en 3 persoons slaapkamers.

Prive zwembad paasweekend Wellness op het paasweekend, paas weekend voor de christelijke professional Sauna paas weekend voor de christelijke professional slaapkamer impressie paas weekend voor de christelijke professional poolen paas weekend voor de christelijke professional De lounge paas weekend voor de christelijke professional Jacuzzi, paas weekend voor de christelijke professional eetzaal, paas weekend voor de christelijke professional Lounge, paas weekend voor de christelijke professional

Omgeving:

De locatie ligt in de Belgische Ardennen in een mooie omgeving waar veel te beleven valt voor de actieveling. Je kunt er wielrennen, mountainbiken en mooie wandel tochten maken. Dit gaan we dan ook doen dit weekend. Uiteraard ben je zelf vrij om ergens wel of niet aan mee te doen. Vanaf de locatie is er ook direct toegang tot e Ravel 47 (fiets-, en wandelpad).

 

Weekend:

Een voorlopig programma (onder voor behoudt):
Vrijdag avond:

elkaar ontmoeten met tapa’s

Zaterdag:
– je eigen ochtend programma
– gezond ontbijt
– keuze programma (Wandelen, wielrennen, MTB-en, iets bezichtigen,..)
– relaxen en wellness
– workshop Mocktails (cocktails zonder alcohol)
– workshop voeding
-…
Zondag
– je eigen ochtend programma
– gezond ontbijt
– een zondags moment Pasen – nieuwbegin
– keuze programma
– Wandelen / compasroute
– workshop slapen
– …
Maandag
– je eigen ochtend programma
– gezond ontbijt
– keuze programma

We verblijven in een mooie locatie in de Belgische Ardennen.