zeilweekend2023

When: van vrijdag avond  juni t/m zondag  juni 2023

Where: Friesland;

Who: Christelijke Young Professionals  leeftijd ca. 22 t/m 49 jaar *

What: Een mooie, gezellige en een unieke weekend beleven met elkaar.

How:  De inschrijving is nog niet geopend. Geef je op voor de nieuwsbrief dan ben je betijds op d hoogte. 


Info zeilweekend

Tijdens het zeilweekend verblijven we op een vaste locatie in de Friese plaats Balk. Vanuit deze locatie maken we zeiltochten.  Het is een super gezellige locatie, een echte top locatie! Zeilen doen we op polyvalken. Dit is een open zeilboot van ca. 7 meter lang. Je zeilt met 5 personen, incl schipper. Er gaan ervaren schippers mee, je hoeft dus zelf niet perse te kunnen zeilen. We gaan een gezellig weekend met elkaar beleven. We zouden het leuk vinden om jou daar te ontmoeten.

Het zeilweekend begint vrijdag avond rond 20:00uur. De vrijdag avond zal in teken staan van veel gezelligheid en elkaar ontmoeten. Zaterdag zal er worden gezeild en in de avond zal er een thema feestje zijn. Op zondag hebben we een gast spreker en waarna er gezeild wordt. In de namiddag zullen we nog met elkaar eten en zal het weekend daarna worden afgesloten.

Ook dit jaar staat de ontmoeting weer centraal. Dit jaar zal er meer aandacht zijn voor de indeling van boten en slaapkamers om de leeftijds verschil minimaal te houden.  Zodat iedereen mensen kan ontmoeten met kleinere leeftijdsverschillen. Om voor iedereen er een mooi, gezellig en uniek weekend van te maken.

Weekend Thema

RustNodig is dit jaar 2023 het weekend thema van het zeilweekend. Zouden wij niet wat vaker even stil moeten staat en even rust nemen? Rust nemen of heb je daar de tijd niet voor? Wat zijn voor jou bijv. 7 belangrijke dingen in het leven waar je nu staat, en neem je daar de tijd voor om over na te denken? …

Feest thema

Het feest thema dit jaar heeft iets te maken met zuid-, en Latijns Amerika.  Het feest thema en dresscode luidt:
Beleef Zuid-,en Latijns America en de verhalen die nog nooit zijn verteld

Één ding staat in ieder geval vast, het wordt swingen!. Benieuwd naar jou beleving van zuid-, en Latijns America.
Succes en wees creatief!

Spreker

Op zondag ochtend is Martijn Rutgers uitgenodigd als spreker voor de zondag ochtend viering. Martijn zal het weekend thema RustNodig verder vorm geven.  ..

Spreker zeilweekend 2023

<LEES VERDER>

 


Het windnodig zeilweekend is een christelijk initiatief, je hoeft niet gelovig te zijn maar dit wel weten te respecteren. Wij vinden het fantastisch om deze week met elkaar te kunnen delen en met elkaar een toffe tijd te hebben.